ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές – αλλαγές προϊόντων

Σε περίπτωση που, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι ή δεν σας ικανοποιούν πλήρως, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε.

Αμέσως μετά την παραλαβή των προϊόντων προς επιστροφή, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος μας ώστε να συνεννοηθείτε για τον τρόπο που επιθυμείτε, ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματα.

Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί το πολύ μέσα σε 3 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος από την εταιρεία μας. Σε κάθε περίπτωση πριν από την επιστροφή προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Όροι και Προϋποθέσεις

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία.
Τα προϊόντα δεν θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί ή τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο , επίσης δεν θα πρέπει να παρουσιάζουν σημάδια χρήσης
Συμπεριλάβετε την πρωτότυπη απόδειξη/τιμολόγιο μαζί με το επιστρεφόμενο πακέτο.  Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού εμπορεύματος, πρέπει να ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες. Το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει να αποστείλετε φωτογραφία σχετική με το ελάττωμα ή το πρόβλημα των εμπορευμάτων πριν από την έγκριση της επιστροφής. Όπου είναι εφικτό, το κατάστημά μας θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος. Προϊόντα που έχουν οποιοδήποτε σημάδι χρήσης ή φθοράς θα πρέπει να επιστραφούν στον πελάτη. Το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφή προϊόντος που δεν είναι εγκεκριμένη ή δεν αποστέλλεται σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής που περιγράφεται παραπάνω.